Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Suvarnabhumis oransje katt går viralt



En ni måneder gammel katt har blitt en liten berømthet i Thailand, etter at videoklipp som viser katten rusle rundt blant passasjerene på Suvarnabhumi internasjonale lufthavn har gått viralt.

Katta er nå kjent blant thailandske nettbrukere som "Suvarnabhumi orange cat", selv om hannkatt egentlig heter "Nurang".

Klippene som viser katta vandre rundt på flyplassen og kjøre opp og ned rulletrapper har blitt delt og likt mange ganger, og både vanlige og digitale medier har skrevet om katta på flyplassen, skriver Thai PBS. 

Katteeier Kanokporn (31) sier sier til media at kjæresten hennes jobber for et turselskap og kommer til flyplassen for å hente turister, for det meste vietnamesere og kinesere, og at hun blir med for å hjelpe til med noen ærend.

– Nurang er katta min. Jeg tok ham med til flyplassen siden han ikke liker å være alene. En gang lot jeg ham være alene på rommet mitt, og da jeg kom hjem, var rommet mitt fullstendig rasert av katta, sier hun.

Nurang har ennå ikke skapt problemer inne på flyplassen, og han er alltid innenfor hennes synsvidde.

– Han foretrekker å sove i en bagasjetralle på flyplassen, ikke i en kattebinge eller annen innesperring, legger hun til.

Mange turister har tatt bilder sammen med Nurang, som skiller seg ut ved å ha et halsbånd med bjelle i.

– Katta og jeg kjører motorsykkel frem og tilbake mellom flyplassen og rommet mitt, og han elsker å sitte i en kurv foran og nyte utsikten, sier hun.

Kilde: Thai PBS
RSS