Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Indere arrestert etter slagsmål midt i Pattaya



To indiske turister ble sett i et videoklipp der de banket opp en landsmann midt på en gate i Pattaya, mens en thailandsk kvinne, som antas å være sistnevntes kjæreste, forsøkte å stoppe overfallet, og alle ble pågrepet og tatt med til politistasjonen, melder Amarin TV i søndag kveld.

Det korte videoklippet som TV-kanalens reportere har sett, slutter der den thailandske kvinnen forsøker å beskytte den svartkledde indiske mannen som blir banket opp av de to andre indiske mennene, uten å ta hensyn til andre turister og lokalbefolkningen i nærheten.

Reporterne oppdaget at slagsmålet fant sted tidlig lørdag morgen ved 06-tiden foran Marine Plaza Hotel nær inngangen til Soi 16 i Sør-Pattaya, der det vrimler av turister dag og natt, ettersom folk kan krysse over til Walking Street herfra. Her ligger det også flere indiske og arabiske restauranter.

En lokal innbygger forteller at han satt og ventet på en buss på motsatt side av veien da han så de indiske mennene krangle, men at han ikke la merke til det fordi det er mange indiske turister i dette området som ofte drikker seg fulle og krangler med hverandre.

Da han så etter igjen, så han imidlertid at de gikk løs på hverandre slik man ser på videoklippet, men han visste ikke hva som utløste krangelen. Likevel dukket politiet snart opp og samlet dem sammen og tok dem med til politistasjonen.

Denne hendelsen skjedde etter at tre vietnamesiske lånehaier angrep en skyldner fra hjemlandet og skadet ham alvorlig midt i Pattaya.

Den lokale innbyggeren oppfordret turist- og immigrasjonspolitiet, som hovedsakelig arbeider med utlendinger, til raskt å få kontroll over situasjonen, ettersom den skader Pattayas omdømme.

Kilde: Thai Newsroom

RSS