Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

64 thailandske sexarbeidere arrestert i Malaysia



Malaysiske immigrasjonsmyndigheter har arrestert 88 utlendinger, deriblant 64 thailendere, i en aksjon mot sexaktiviteter på tre steder i Ipoh by.

Razziaen fant sted på et hotell og to underholdningssteder som mistenkes for å tilby sextjenester tirsdag og onsdag.

Peraks immigrasjonsmyndighet sier at de arresterte er 78 kvinner og 10 menn i alderen 21 til 46 år. Av de arresterte var 64 thailandske statsborgere, mens de øvrige var 13 vietnamesere, fire nepalesere, tre indere, tre bangladeshere og en srilankaner, meldte Bernama onsdag.

Politiet sier at de arresterte sto overfor flere lovbrudd, men ga ikke detaljer om anklagene.

Ipoh, delstatshovedstaden i Perak, ligger omtrent halvveis mellom den thailandske grensen og Kuala Lumpur, omtrent 300 kilometer fra Sadao-distriktet i Songkhla.

Aksjonen var den andre store aksjonen mot prostitusjon blant thailendere på mindre enn en uke. Forrige fredag ble 22 thailandske kvinner pågrepet i razziaer i den malaysiske hovedstaden og nabostaten Selangor.

Øverst: Tjenestemenn arbeider ved en kontrollpost i Sadao-distriktet i Songkhla-provinsen. Den thailandske grensen ligger omtrent 300 kilometer fra Ipoh, hovedstaden i delstaten Perak i Malaysia. (Foto: Assawin Pakkawan)

Kilde: Bangkok Post

RSS