Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Lag Thailand-reiseinnhold på TikTok: Vinn 2 mill. baht



Thailands turistmyndighet (TAT) inviterer reisende til å lage videoinnhold om reiser i Thailand og legge det ut på TikTok - og du kan vinne premier til en verdi av 2 millioner baht.

TAT lanserte kampanjen, "Amazing Thailand Passion Ambassador", fredag i samarbeid med TikTok Thailand for å fremme innenlands turisme under regjeringens "Ignite Thailand"-initiativ.

TAT sier at kampanjen tar sikte på å fremme primære og sekundære turistprovinser i alle Thailands fem regioner i et forsøk på å fremheve landets potensial som et regionalt turismeknutepunkt.

– Vi utnytter kraften til internettpåvirkere og viktige opinionsledere, og inviterer reisende til å fortelle spennende historier om reiser i Thailand på en meningsfull måte for å inspirere seerne til å følge i deres fotspor, heter det fra TAT.

Deltakerne må lage videoinnhold og legge det ut på sin TikTok-konto, angi innlegget som offentlig og legge til emneknaggene #AmazingThailandPassionAmbassador #AmazingThailand og #PassionAmbassador, for å ha sjansen til å vinne premier til en samlet verdi av 2 millioner baht.

Kampanjen vil pågå fra 1.-31. august. De 80 videoene som får høyest engasjement vil vinne reisekuponger fra TAT, mens de 2000 beste videoene basert på seertall vil få en gave hver.

Vinnerne vil bli kunngjort 15. september via Facebook-siden til Amazing Thailand.

Kilde: The Nation
RSS