Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Politibetjenter i Hua Hin forflyttet etter drap



Fem høytstående politifolk har blitt forflyttet to uker etter at en soldat ble skutt og drept på et ulovlig drevet utested bare 500 meter fra politistasjonen i Hua Hin i Prachuap Khiri Khan-provinsen.

Blant de som ble forflyttet mandag, var politioverbetjent Kampanart Na Wichai, politistasjonssjefen, ifølge en rapport i Hua Hin Today. De fem er flyttet til politiets operasjonssenter i Prachuap Khiri Khan i påvente av videre etterforskning.

Den drapssiktede var rådgiver for politiet i Hua Hin, som fjernet ham fra stillingen etter at han ble siktet.

Jakkrit Worakul (34) er anklaget for å ha skutt SM1 Rojchanaphon Rojchanapanich til døde inne på Tiny Bar på Soi 80, et utelivsområde ved Phetkasem Road i Hua Hin. Tre andre personer ble også skadet under hendelsen i morgentimene den 18. august.

SM1 Rojchanaphon var etterretningsoffiser ved infanteriregimentets senter i Pran Buri-distriktet i Prachuap Kiri Khan.

Et vitne fortalte politiet at han så offiseren gripe etter en drink som en venn bød på, mens han støtte borti en kvinne som trolig var kjæresten til Jakkrit. Uten å si noe skal Jakkrit ha skutt offiseren til døde.

Den mistenkte overga seg til myndighetene dagen etter skytingen, og er for øyeblikket løslatt mot en kausjon på 500 000 baht.

Kilde: Bangkok Post
RSS