Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Stort yaba-laboratorium avdekket i Suphan Buri



En hemmelig metamfetaminproduksjon ble avslørt i Suphan Buri, i det vestre sentrale Thailand, litt nordvest for Bangkok. etter en felles politirazzia, som resulterte i beslag av over fire millioner metamfetaminpiller og arrestasjon av to mistenkte.

Politiet arresterte sent i går to menn, 38 og 40 år, begge bosatt i Sa Kaeo-området. De to står nå overfor alvorlige anklager knyttet til ulovlig produksjon og distribusjon av metamfetamin, ofte kjent som yaba.

Razziaen resulterte 4.298 000 piller fordelt i 11 sekker og ytterligere 136.000 piller i 68 bunter, skriver The Thaiger.

I tillegg ble det beslaglagt ca. 6 kg metamfetaminpulver, pakket i oransje klumper i en lilla plastboks, og ytterligere 9 kg i en hvit sekk.

Razziaen avdekket også en maskin som ble brukt til å male pillene til pulver, og en tablettpresse, begge viktige verktøy for narkotikaproduksjon, i tredje etasje i de mistenktes bolig. Myndighetene konfiskerte også en hvit Honda Freed med Bangkok-nummerskilt og to mobiltelefoner.

De mistenkte er i politiets varetekt for videre rettslig forfølgelse. De mistenkte er i første omgang siktet for uautorisert salg og distribusjon av narkotika, spesielt med tanke på handel og offentlig spredning.

Det forventes at razziaen vil ha en betydelig innvirkning på den lokale narkotikahandelen.

Politiet fortsetter etterforskningen og utvide rekkevidden for å pågripe flere personer med tilknytning til dette nettverket.

Kilde: The Thaiger
RSS