Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Mann arrestert etter sexovergrep på tannklinikk



Phuket-politiet har arrestert en 35 år gammel mann etter at han tok seg inn på en tannklinikk i Ratsada og forgrep seg seksuelt på en kvinnelig pasient i går kveld (16. august).

Hendelsen ble filmet på overvåkningskamera og delt på sosiale medier. Opptakene viser at mannen kommer inn på klinikken, som ligger i Baan Kuku-området, iført svart skjorte og lange bukser.

Etter å ha snakket kort med to kvinnelige ansatte bak disken, snudde mannen seg plutselig og gikk til angrep på en av de to kvinnene som satt og ventet på behandling.

Mannen holdt kvinnen fast mot veggen og begynte å forgripe seg på henne, mens det kvinnelige personalet og den andre kvinnelige pasienten som ventet på behandling, flyktet i sikkerhet.

Den urovekkende hendelsen varte i mindre enn ett minutt før en roti-selger fra utsiden løp inn på klinikken for å gripe inn, noe som fikk overfallsmannen til å flykte.

Overvåkningsvideoen, sammen med en oppfordring om å pågripe den mistenkte umiddelbart, gikk raskt viralt, noe som førte til et ramaskrik blant publikum. Mange nettbrukere uttrykte sin bekymring, delte lignende opplevelser og hyllet roti-selgeren for hans modige handlinger.

Politiet klarte å pågripe den mistenkte, som ble identifisert i løpet av noen timer i går kveld.

35 åringen er forvaring og er nå siktet for å ha begått en uanstendig handling, bekrefter politiet.

Kilde: The Phuket News

RSS