Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Nyfødt jente funnet forlatt på tempel-toalettet i Pattaya



I går ble en nyfødt jente funnet forlatt på et toalett i Khao Pong Saket Phutthacharn-tempelet i Takhian Tia-distriktet i Øst-Pattaya.

Phra Meekham Niphapayo (48), en munk ved tempelet, fant spedbarnet pakket inn i et håndkle og dekket med et rosa satengklede.

Selv om det var maur på kledet, var babyen, som har lys hud, uskadd. Nødetatene rykket raskt ut og overførte den nyfødte til Banglamung-sykehuset for en full medisinsk undersøkelse og pleie.

Phra Meekham fortalte om øyeblikkene som ledet opp til oppdagelsen, og forklarte hvordan han hadde drukket kaffe da han hørte svake skrik.

Han klarte ikke umiddelbart å lokalisere kilden, men fulgte lyden til et toalett med en tett lukket dør. Da skrikene ble høyere, åpnet han døren og fant spedbarnet forlatt der inne.

Somporn Mee-alai (50), en lokal innbygger som hadde kommet til tempelet, uttrykte ønske om å adoptere babyen, ettersom hun ikke har egne barn. Landsbyboerne på stedet uttrykte sorg og sinne, og fordømte de ukjente foreldrenes handlinger.

Politiet ankom kort tid etter for å dokumentere åstedet, og satte i gang en etterforskning for å identifisere babyens foreldre og stille dem for retten.

Øverst: En lege vugger forsiktig den nyfødte babyen som ble funnet forlatt på et tempeltoalett, før hun blir tatt med til Banglamung Hospital for medisinsk behandling.

Kilde: Pattaya Mail
RSS