Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Småbarnsmor (23) etterlyser stålet motorsykkel



En 23 år småbarnsmor vil gjerne ha sin nye Honda Wave 100-motorsykkel tilbake. Den nye motorsykkelen ble stjålet natt til mandag i nærheten av Sports Bar Café i Bang Saray.

Hun er mildt sagt fortvilet over tyveriet, som ble fanget opp av overvåkningskameraer.

Overvåkningsbilder fra området viser et tydelig bilde av tyven, som beskrives som en mann i hvit skjorte, svart shorts, svarte joggesko, svart caps og en svart skulderveske. Den mistenkte ble observert mens han oppholdt seg foran hus og butikker før han stakk av med den unge morens motorsykkel.

Den unge moren, Pinyada Sitthawarathorn deler sin frustrasjon og sier at den stjålne motorsykkelen var nyinnkjøpt, og at den er uunnværlig når hun handler dagligvarer. I tillegg skulle den gjøre det lettere å dra på utflukter med datteren, som har vært dypt berørt av tapet av transportmiddelet, noe som har ført til daglig sorg og tårer.

Pinyada understreker at det haster med å pågripe tyven og få tilbake det stjålne transportmiddelet, ettersom denne hendelsen har fått store konsekvenser for henne hverdag.

Politiet arbeider med å identifisere den mistenkte som er fanget på overvåkningsvideoen, og de er fast bestemt på å løse saken raskt.

Kilde: Pattaya Mail
RSS