Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Nå er det høysesong for Thailands hårete frukt



Nå er det den perfekte tiden for å nyte en av Thailands mest elskede tropiske frukter: Rambutan.

Denne eksotiske frukten er lett gjenkjennelig på det knallrøde skallet som er prydet med myke, hårlignende pigger.

Fjern skallet ved å skrelle den med fingrene, eller skjær gjennom det med en kniv. Skjær eller riv hele veien rundt skallet, og løft det av. Bare det hvite fruktkjøttet er spiselig, ikke skallet eller den brune kjernen.

Inni finner du et saftig, søtt og litt syrlig fruktkjøtt som er utrolig forfriskende og perfekt for de varme sommermånedene.

Rambutan er deilig og fullpakket med næringsstoffer som vitamin C, jern og fiber, noe som gjør den til et sunt mellommåltid.

Enten du utforsker travle markeder eller nyter en rolig dag på stranden, bør du sørge for å få med deg litt fersk rambutan.

Dette er en sesongbasert godbit du ikke vil gå glipp av!
  • Rambutan er rik på vitamin C. 
  • Energi kJ 319 kJ 
  • Energi kcal 75 kcal 
  • Fett 0,4 g 
  • Hvorav mettede fettsyrer 0 g 
  • Karbohydrater 16,3 g 
  • Hvorav sukkerarter 16,3 g 
  • Kostfiber 1 g 
  • Protein 1 g 
  • Salt 0 g 
  • Vitamin C (askorbinsyre) 78 mg 
  • Kilde: Matvaretabellen 2022 

RSS