Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Phuket vil øke superyachtturismen



Marine Department holdt et viktig møte i Phuket Provincial Hall i går for å få tilbakemeldinger for å finne ut hvilke lovendringer som kreves for å bidra til å øke den marine turismeindustrien for superyachter.

Hovedagendaen var å diskutere utkastet til kunngjøring fra transportdepartementet, som tar sikte på å etablere nye kriterier, metoder og vilkår for å gi tillatelser til store cruise- og sportsbåter, det vil si superyachter, til ikke-thailandske eiere.

Initiativet er et ledd i arbeidet med å tilpasse seg internasjonale standarder og fremme Thailand som et maritimt turistknutepunkt i verdensklasse.

Transportdepartementets politikk tar sikte på å fremme økonomisk vekst ved å promotere store cruise- og sportsbåter som en nøkkelkomponent i strategien for maritim turisme.

Phuket, med sine mange operatører og interessenter i cruise- og sportsbåtindustrien, spiller en avgjørende rolle i denne strategien, heter det i en offisiell rapport fra møtet.

Superyachter som søker om en ny charterlisens, vil også måtte ha en minimumsforsikring. Beløpet er ikke kunngjort ennå, opplyser TYBA. 


Kilde: The Phuket News Foto: Alexander Mils, Unsplash+
RSS