BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Pattaya bruker 30 mill. baht på nye toalettbusser



THE PATTAYA NEWS: Pattaya City har investert 30 millioner baht i seks nye toalettbusser for å bedre oppholdet for turister, eldre og funksjonshemmede, spesielt under arrangementer.

Manoch Nongyai, varaordfører i Pattaya, kunngjorde stolt initiativet i dag etter at byen hadde fått levert tre av de seks nye bussene.

Han uttalte at disse toalettbussene vil bli lagt til den eksisterende flåten på tre kjøretøy. Tidligere var Pattaya avhengig av tre eldre mobile toalettbiler, hvorav noen hadde vært i tjeneste i mange tiår.

De gamle kjøretøyene var så store at det var vanskelig å parkere. Det økende antallet turister, særlig i forbindelse med store arrangementer, gjorde det dessuten nødvendig å utvide toalettfasilitetene.

De nyinnkjøpte bussene har en kompakt design, noe som gjør de egnet til å navigere på trange steder. To av de seks bussene har enheter som er spesielt beregnet på eldre eller personer med funksjonshemninger, ettersom de er utstyrt med hydrauliske heiser. De tilbyr også over seks toaletter for begge kjønn.

De fire andre toalettbussene er utstyrt med standard enheter med to toaletter hver for menn og kvinner. Byen har investert over 30 millioner baht i prosjektet.

Inntil videre vil byen utplassere de tre bussene på Walking Street, i området nær Pattaya Citys vannpumpestasjon og på Central Beach når det ikke er arrangementer.

De resterende tre toalettbilene skal leveres i løpet av mai.

Kilde: The Pattaya News - Foto: Sophon Cable TV.


RSS 
Stacks Image 815

Slik ser du norsk TV i Thailand