Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Politiet grep inn mot kuwaiterere



En opphetet konfrontasjon mellom to grupper turister fra Midtøsten, alle kuwaitere, brøt ut i Soi Yensabai i Sør-Pattaya.

Hendelsen, som inntraff ved 23-tiden onsdag, førte til en høylytt og aggressiv krangel mellom rundt 20 turister fra hver gruppe, og spenningen eskalerte til et punkt der de så ut til å være klare til å gå til fysisk angrep på hverandre.

Lokale innbyggere ble skremt av situasjonen og tok videoopptak av det kaotiske opptrinnet, som de senere overleverte til politiet som bevismateriale.

Vitner, deriblant ansatte fra en restaurant i nærheten, fortalte at de to gruppene først hadde satt seg ved hvert sitt bord på stedet. Selv om den eksakte årsaken til krangelen fortsatt er uklar, ble konfrontasjonen raskt intensivert.

Restaurantpersonalet forsøkte å roe ned situasjonen, og lyktes med å dempe den første spenningen. Men kort tid etter at de hadde forlatt restauranten, møttes gruppene igjen i den trange bakgaten i Soi Yensabai, der krangelen blusset opp igjen, noe som fikk vitner til å ringe politiet.

Lokale tilskuere brøt inn og forhindret at situasjonen utviklet seg voldelig. Hendelsen skapte stor bekymring blant både lokale innbyggere og turister.

Politiets raske respons sørget imidlertid for at situasjonen kom under kontroll før den eskalerte ytterligere. Det ble ikke rapportert om noen personskader.

Lokale myndigheter fortsetter å etterforske hendelsen og har økt patruljeringen i området for å opprettholde ro og orden.

Kilde: Pattaya Mail
RSS