Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Vannverket: – Ingen vannmangel i Pattaya i år



Innbyggerne i Banglamung og Pattaya vil ikke oppleve noen vannmangel denne sesongen, forsikrer vannverket.

Singhchai Inpichai, regiondirektøren for vannverket, sier at de har tiltaksplaner for å utnytte råvann fra flere reservoarer for å dekke behovet til befolkningen, industrien og næringslivet i regionen, skriver Pattaya Mail.

Han sa at en omfattende vurdering av fem primære reservoarer, Nong Klang Dong, Huai Khun Chit, Huai Saphan, Mabprachan og Chak Nok, viste oppløftende utsikter. Disse reservoarene har til sammen en kapasitet på 13 millioner kubikkmeter, og dagens råvannsnivåer dekker 30 % av behovet for tappevann i Banglamung- og Pattaya-distriktene. Det betyr at hele 4,5 millioner kubikkmeter vann er tilgjengelig for forbruk og produksjon.

Detaljerte analyser av de enkelte reservoarene viser at vannivået varierer, men at alle er over den kritiske terskelen for å dekke etterspørselen.

For å styrke reservene ytterligere understreket Singhchai det pågående arbeidet som tar sikte på å øke inntaket av råvann ved Bang Phra-reservoaret med ytterligere 12.000 kubikkmeter daglig.

Samtidig arbeides det sammen med Eastern Waterworks Company for å sikre en sømløs og konsistent vanndistribusjon i hele Pattayas vannledningsnett.

Singhchai gjentok at med grundig planlegging og samordnet innsats vil regionen fortsatt være fast bestemt på å opprettholde en stabil og pålitelig vannforsyning for alle.

Kilde: Pattaya Mail
RSS