Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Mannen med ‘den gyldne pistolen’ skremte vannet av russisk turist



En russisk kvinne anmeldte en thailandsk mann som angivelig truet henne med en gullpistol på et hotell i Phuket.

Politiet fra Patong politistasjon rykket ut til stedet og arresterte den bevæpnede thaien (37) på hotellet og beslagla hans 9 mm Beretta gullpistol og 14 kuler. Arrestasjonen ble foretatt etter en anmeldelse fra den russiske kvinnen.

Den russiske kvinnen fortalte politiet at hun møtte mannen på et utested i Soi Bangla. Mannen inviterte henne til en drink med ham på hotellet. Under oppholdet på hotellet skal 37 åringen, uten forvarsel, ha viftet med pistolen sin og lagt den på bordet.

Russerinnen legger til at mannen var svært beruset og også truet henne. Han skal ha sagt til den russiske kvinnen at han ville skyte henne hvis hun forlot ham. Offeret skal ha blitt skremt, flyktet fra hotellet og søkte hjelp hos politiet.

37 åringen hevdet at han ikke hadde noen skadelige tanker om kvinnen. Han ville bare vise frem gullpistolen sin i den tro at den kunne imponere henne.

Han er siktet for å ha båret våpen på offentlig sted uten tillatelse. Strafferammen er fengsel i inntil fem år, en bot på inntil 10 000 baht eller begge deler.

Kilde: The Thaiger

RSS