Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Nederlandsk turist savnet i Krabi



Et søk- og redningsteam ankom Ngorn Nak-fjellet (Dragon's Crest) i den sørlige provinsen Krabi sent i går ettermiddag for å lete etter en nederlandsk turist som er meldt savnet av foreldrene sine.

Familien på tre, Rinus Gerard Bakker, hans kone Karin Monique og den 18 år gamle sønnen Tim, la i går ut på en jungeltur til Ngorn Nak-fjellet, som er et populært utsiktspunkt.

På veien tilbake klaget imidlertid sønnen over at han var trøtt og tørst, noe som fikk foreldrene til å be sønnen vente i nærheten av Nak-fossen, mens de klatret ned fra fjellet for å hente mat og drikke.

En stund senere kom de tilbake, men sønnen var ikke der. De lette etter ham, men uten hell. De ringte også mobiltelefonen hans, men fikk ikke svar.

Det nederlandske ekteparet klatret da ned fra fjellet for å søke hjelp fra landsbyboerne.

Etter at landsbyhøvdingen hadde varslet om den savnede turisten ved 15-tiden, ble et team av tjenestemenn fra Hat Noppharat Thara-Mu Ko Phi-Phi nasjonalpark, politiet og lokale tjenestemenn raskt satt sammen for å lete gjennom hele natten, men de kunne ikke finne spor etter Tim.

Avstanden fra Nak-fossen til kontoret til Khao Ngorn Nak bare er omtrent 3,5 km.

Kilde: Thai PBS
RSS