Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Ytterligere seks grupper av utlendinger kan reise til Thailand fra 1 juliYtterligere seks grupper av utlendinger kan fra 1. juli reise til Thailand i juli. Det har regjeringens Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) kunngjort i dag, mandag.

Myndighetene har allerede tillatt eksperter og utlendinger med arbeidstillatelser å reise inn i Thailand fra 1. juli.

De seks ekstra gruppene som er foreslått av utenriksdepartementet er:

1. Utenlandske ektefeller og barn til arbeidstakere.
2. Utlendinger med bostedsrettigheter i Thailand.
3. Utlendinger gift med thaier.
4. Utlendinger og deres pleiere som søker medisinsk behandling i Thailand (unntatt Covid-19).
5. Internasjonale studenter og deres foresatte.
6. Forretningsreisende med kort opphold og myndighetens gjester fra Japan, Sør-Korea, Singapore, Kina og Hong Kong - i henhold til spesielle ordninger som er gjort med disse landene.

Den spesielle ordningen vil i utgangspunktet gi adgang til 200 utlendinger per dag. Dette tallet vil øke når flere alternative karantene (ASQ) rom blir gjort tilgjengelig. Den spesielle ordningen vil tillate inngang til grupper på ikke mer enn 10 personer i en kort periode. Besøkende vil bli testet for Covid-19 før de reiser og ved ankomst til Thailand, hvor de kontinuerlig vil bli overvåket av helse- og sikkerhetsfunksjonærer. De må sende Thailand-reiseruten på forhånd og får bare lov til å reise med privat bil.

Innehavere av arbeidstillatelse (WP3) og / eller BOI-sertifikater bør kontakte sin lokale Royal Thai ambassade eller konsulat for en tillatelse til å reise til Thailand. Civil Luftfartsmyndighet i Thailand (CAAT) vil arrangere seter ombord på hjemreise for berettigede passasjerer.

(pf) Kilde: The Nation


RSS Feed