Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Styrtflom i Cha-am og Hua Hin



Vedvarende regn har forårsaket 20-40 centimeter dype oversvømmelser i Cha-am-distriktet i Phetchaburi og Hua Hin-distriktet i Prachuap Khiri Khan, og på nærliggende deler av riksveien Phetkasem-veien.

Begge stedene ble rammet av styrtregn fra rundt klokken 04.00 onsdag morgen. I Cha-am første det til oversvømmelser i det kommunale området og det kommunale markedet og på veiene som fører ned til Cha-am-stranden, melder Bangkok Post.

I Hua Hin førte kraftig regn til opphopning av vann på en to kilometer lang strekning av Phetkasem Highway, men det rant raskt ut, og veiene var tørre innen klokken 10.

Ytterligere kraftig regn kan føre til flere oversvømmelser i Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Ratchaburi og de sørlige provinsene fra onsdag til lørdag, forårsaket av et monsuntråkk over det øvre sør.

Myndighetene rapporterte at flommen i dag, onsdag, rammet 19 provinser: Ang Thong, Ayutthaya, Chaiyaphum, Chiang Mai, Chiang Rai, Kalasin, Lampang, Lamphun, Maha Sarakham, Nakhon Pathom, Nakhon Sawan, Pathum Thani, Phitsanulok, Sing Buri, Sukhothai, Suphan Buri, Tak, Ubon Ratchathani og Udon Thani.

Øverst: Kraftig regn på Phetkasem Highway i Cha-am-distriktet i Phetchaburi tidlig onsdag morgen. (Foto: Chaiwat Satyaem)

Kilde: Bangkok Post

RSS