Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Krever ‘lov og orden’ på Jomtien-stranda



I en strandsinspeksjon på Jomtien ble en strandbod stengt etter ulovlige alkoholsalg. Kontrollen kom som svar på klager om uautorisert alkoholsalg på offentlige områder.

Kontrollen avslørte at en selger på Jomtien-stranda brøt regelverket ved å selge alkohol. Ettersom dette var selgerens første overtredelse, ble det utstedt en 15-dagers stengingsordre.

Beboerne har også gitt uttrykk for ulike meninger om andre forhold på stranda.

Noen har foreslått å installere høyttalere hvor det kunne kunngjøres informasjon på både thai og engelsk for å øke bevisstheten om forsøpling. Andre uttrykte frustrasjon over selgernes oppførsel, særlig når biler parkeres foran bodene uten at det er leid strandstoler, noe som fører til uhøflige kommentarer fra selgernes side.

Andre klager gjaldt selgere som reserverer parkeringsplasser med motorsykler, og det ble etterlyst strengere håndheving av regelverket.

Det er sterk støtte i lokalsamfunnet for strengere håndhevelse av reglene, og innbyggerne stiller spørsmål ved straffer for gjengangere og foreslår strengere tiltak for å avskrekke fra brudd.

Det ble også uttrykt bekymring for potensiell overprising, og det ble foreslått å forlenge utestengelsesperioden til 30 dager for å sikre at reglene overholdes.

Kilde: Pattaya Mail
RSS