Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Pattaya med sikkerhetskampanje for bahtbusser etter ulykke



Som svar på den tragiske ulykken 22. juli, der en utenlandsk turist falt ut av en bahtbuss og mistet livet, har Pattaya City lansert en sikkerhetskampanje for å forbedre sikkerheten i kollektivtrafikken og gjenopprette byens turistimage - med et klistremerke.

Kampanjen ble satt i gang gjennom et samarbeid mellom Pattaya City, det lokale politiet, Pattaya Cooperative Transport Ltd. og Chonburi Isuzu.

Mandag lanserte varaordfører Wuthisak Rermkijakarn en sikkerhetskampanje for å fremme trygg bruk av baht-busser, lokalt kjent som Songthaews.

Kampanjen har til hensikt å øke bevisstheten blant turister og lokalbefolkningen,.

– Vi er svært opptatt av å forbedre sikkerheten i vårt offentlige transportsystem. Denne kampanjen er avgjørende for å sikre trivselen til både innbyggere og besøkende, sier varaordfører Wuthisak Rermkijakarn.

De nye sikkerhetsklistremerkene, som er godt synlig på songthaews, minner passasjerene om å trykke på signalklokken før de går av. Dette initiativet er en del av Pattayas 15 tiltak for å øke sikkerheten og bevare byens omdømme som et av de beste turistmålene.

Øverst: Varaordfører Wuthisak Rermkijakarn og Navin Theerawit viser frem det nye sikkerhetsklistremerket, som skal plasseres godt synlig på Songthaews for å minne passasjerene på å trykke på signalklokken før de går av.

Kilde: Pattaya Mail
RSS