Stacks Image 903

Pattaya vil bli et familieorientert turistsentrum



Pattaya ordfører Poramet Ngamphichet avslørte en ambisiøs visjon for Pattayas forvandling til et familieorientert turistknutepunkt under et seminar på Pattaya Discovery Beach Hotel før helgen.

Seminaret var det femte i rekken og fokuserte først og fremst på å forbedre arbeidsstandardene til immigrasjonskontoret.

Ordfører Poramet var hovedtaler og presenterte sin visjon for å forvandle Pattaya.

Hovedtemaet for presentasjonen var byens utvikling fra en pulserende, fargerik turistdestinasjon til et familieorientert turistsentrum som henvender seg til besøkende i alle aldre og med ulik bakgrunn.

Ordføreren la vekt på Pattayas nyvunne identitet som "familiedestinasjon" og viste at byen er klar til å ta imot turister som sportsby, velværeby og MICE-by (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions).

Alle disse aspektene har blitt utviklet samtidig som man har opprettholdt et urokkelig engasjement for turistenes sikkerhet.

Blant de viktigste elementene i Pattayas forvandling er omfattende prosjekter for å forbedre infrastrukturen og gjøre Walking Street og resten av byen vakrere og tryggere. Gangveier er reparert og bygget om, kommunikasjonskabler er lagt i bakken, og skiltingen er forbedret både av hensyn til estetikk og beredskap.

Den ikoniske Bali Hai-piren er blitt forsterket og utstyrt med sol- og regnskjermer for turister og fastboende, noe som gir økt bekvemmelighet og komfort.

Pattaya har dessuten blåst nytt liv i de offentlige parkene, og det arrangeres en rekke ulike arrangementer gjennom hele året som alle er nøye utformet for å tiltrekke seg turister og stimulere den lokale økonomien.

På slutten av seminaret sa ordfører Poramet:

– Pattayas målbevisste satsing på turisme og sikkerhetstiltak vil ikke bare tiltrekke seg flere turister, men også gi et betydelig bidrag til byens inntekter og utviklingen av Thailand som helhet. Pattaya er på en bemerkelsesverdig reise mot en lysere og mer inkluderende fremtid for alle.

Kilde: Pattaya Mail

RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand