Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

En kilometer av Jomtien Beach forsvant



Pattaya Marine Department og Na Jomtien kommune har satt i gang et omfattende arbeid for å bekjempe alvorlig erosjon langs en 1 kilometer lang strekning av Jomtien-stranden, overfor Poo Pen Restaurant.

Tunge maskiner brukes til å omforme stranden, for å rette opp den farlige skråningen på 1,5 meter som er forårsaket av monsunbølgene, og omfordele sanden for å redusere faren.

I går satte Jomtien kommune opp advarselsskilt langs en 100 meter lang del av stranden. Skiltene skal advare turister og lokalbefolkningen om å unngå de erosjonsutsatte områdene, for å forebygge ulykker og ivareta sikkerheten under restaureringsperioden.

Advarslene er skrevet på thai, engelsk og kinesisk, og de er festet på metallbarrikader for å sikre de farlige områdene.

Myndighetene fokuserer for tiden på å jevne ut den bratte skråningen på 1,5 meter over en 400 meter lang strekning av stranden. Arbeidet er en del av en bredere strategi for å restaurere og stabilisere stranden og beskytte både liv og eiendom mot ytterligere erosjonsrelatert risiko.

Kilde: Pattaya News
RSS