Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Srettha i Pattaya - vil ha flere europeere



Statsminister Srettha Thavisin besøkte lørdag kveld den berømte Walking Street i Pattaya for å observere turistsituasjonen i lavsesongen og fikk høre om færre turister fra Europa.

Etter å ha hørt fra utelivet og selgere langs Walking Street om det synkende antallet besøkende fra Europa, sa Srettha at han ville instruere turistdepartementet om å komme opp med tiltak for å tiltrekke seg europeiske turister.

Srettha var ledsaget av Pattayas ordfører Poramet Nagmpichet.

Klokken 22.22 lørdag la Srettha ut bilder på sin X-konto som viser ham på Walking Street sammen med Pattaya-ordføreren, og han la ut:

«Jeg, Pattaya-ordføreren og sekretæren til turistministeren gikk på Pattaya Walking Street. Vi ønsket å observere turistatmosfæren nå, som er lavsesongen for Thailand.»

«Jeg forhørte meg personlig med restauranter og butikkeiere om problemer og turistsituasjonen her. Jeg fikk vite at vi har ganske mange turister fra Kina, Taiwan, India og Japan, men at antallet europeiske turister har gått ned. Jeg har beordret turistdepartementet til å holde diskusjoner og fremskynde markedsføringen og komme med tiltak for å tiltrekke seg flere turister fra Europa.»

Kilde: Tha Nation

RSS