Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Bingo! ‘Game Over’ for gambier med 7 års ‘overstay’



En 52 år gammel gambisk statsborger, utbrøt "Bingo!" da han ble arrestert av politiet på en bar i Koh Phangan-distriktet i Su rat Thani-provinsen fredag.

Mannen ble pågrepet da han vandret langs gaten og var i ferd med å gå inn på Warren Bar. Da han fikk øye på turistpolitiet, viste han tegn til panikk og forsøkte å flykte til et svakt opplyst område av baren.

Da betjentene innhentet ham og spurte etter dokumenter, utbrøt han "Bingo!", men kunne ikke fremvise pass eller tilsvarende dokument. Betjentene som arresterte ham, tok ham deretter med til turistpolitiet på Koh Phangan for avhør.

Politiet fant opplysninger om at mannen kam inn via Tammalang havn, Satun Immigration, den 10. november 2016.

Den mistenkte tilsto at han hadde bodd i Malaysia en stund etter at han forlot Thailand, og at han hadde mistet passet sitt. Da han ønsket å returnere til Thailand, kontaktet han en malaysisk venn for å få hjelp til å komme i kontakt med en thailandsk venn, og betalte den malaysiske vennen 200 amerikanske dollar.

Politiets etterforskning avslørte at den thailandske personen som hjalp 52 åringen med å smugle ham inn i Thailand, også hadde tatt med seg tre andre utlendinger av ukjent nasjonalitet, som bodde i Koh Phangan-distriktet. Han hadde bodd sammen med en kvinne siden 2017.

I avhør opplyste kvinnen at hun ikke var klar over hans ulovlige innreise, og at hun aldri hadde sett passet hans i løpet av deres tid sammen. Denne situasjonen fortsatte i syv år frem til han ble arrestert. Han ble deretter overført til politistasjonen på Koh Phangan for videre rettslig forfølgelse.

Kilde: KhaoSodEnglish
RSS