Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Britisk turist skadet i bråk i Bangla



Politiet på Patong etterforskning en hendelse der en utenlandsk turist ble skadet etter en tilsynelatende krangel med en thailandsk mann i går.

Den britiske turisten (62) var omtåket etter et «sammenstøt» med en thailandsk mann via-a-vis baren New York på Bangla road. 62 åringen fikk lettere fysiske skader.

Nødetatene fant 62 åringen foran Burger King fastfood-restauranten på Bangla road og han trengte medisinsk hjelp, noe som ble gitt på behørig vis. Mannen hadde kuttskader i hodet og på beina.

De første avhørene tydet på at 62 åring hadde «et problem» med den 27 år gamle thailandske mannen som også var på stedet da politiet ankom. Men heller ikke denne gangen nevner den offisielle politirapporten noe spesifikt om problemet som førte til krangelen mellom de to mennene.

Briten ble kjørt til Patong sykehus for videre medisinsk behandling, mens 27 åringen ble kjørt til Patong politistasjon for videre avhør, slik at politiet kan få klarhet i hva som egentlig skjedde og om det bør tas ut tiltale.

Kilde: The Phuket News
RSS