Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Kvinne drept av søsterens pitbullterrier



- En eldre kvinne ble drept av søsterens pitbull tirsdag ettermiddag.

Den 67 år gamle kvinnen ble angrepet av den to år gamle pitbullen etter at den kom seg ut av buret sitt rundt klokken 15.00 i Chiang Rak Noi i Sam Khok-distriktet i Bangkoks naboprovins Pathum Thani.

Nødetatene som ble tilkalt til stedet av naboer, fant kvinnen liggende bitt og bevisstløs med svært svak puls. Hun reagerte ikke på førstehjelp, og ble senere erklært død.

Hennes 41 år gamle sønn sa at moren hadde syklet hjem. Han hørte tanten sin, som bor i nærheten, rope at moren hadde blitt angrepet av en hund.

Han skyndte seg ut og fant moren liggende på bakken, blødende av hundebitt over hele kroppen. Han løftet henne opp og løp, bar henne rundt 600 meter bort fra åstedet for angrepet og ropte på folk for å få hjelp. Noen ringte nødetatene, sier han.

Hundens eier er søsteren til den døde kvinnen.

Hun sa at pitbullen het Poi Kai og vanligvis ble holdt i et bur. Hun og datteren hadde oppdratt den selv siden den var valp.

I det siste hadde hunden blitt ulydig og aggressiv. Den hadde tidligere angrepet datteren og en nabo. Hun ville gi hunden til en organisasjon som kunne ta seg av den, sa hun.

Politiet sa at hundens eier ville bli tiltalt. 

Øverst: Pitbullen som angrep og drepte en 67 år gammel kvinne i Pathum Thani tirsdag. (Foto: Pathum Thani Radio)   
RSS