Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Parasollkragel endte i strand-slagsmål



En gruppe indiske turister barket sammen, med det som ser ut til å være, lokale parasollutleiere, muligens på grunn av en misforståelse.

En gruppe indiske turister var involvert i en fysisk krangel med lokale næringsdrivende som leide ut parasoller på stranda. En av de lokale gikk til angrep på turistene på Karon Beach.

Et bilde på sosiale medier gikk raskt viralt, og skapte en strøm av reaksjoner fra nettbrukere.

Kommentarene varierte fra kritikk av «visum-frihets»-programmets innvirkning på turistkvaliteten til sarkastiske bemerkninger om situasjonen, som «Fierce in my hometown» og «Slap them until they fall».

Noen spøkte til og med med oppførselen til indiske turister, og en av dem skrev: «Noen indiske turister er virkelig de beste, det sier jeg fra hjertet til en som jobber med turister.» Til tross for opprøret på nettet omtalte mange hendelsen som en «kamp».

Som svar på det virale innlegget tok lokale medier kontakt med Karon politistasjon på Phuket for flere detaljer. Politiet sier at ingen av de involverte partene har levert inn noen formelle anmeldelser eller bedt om rettslige skritt.

Kilde: The Phuket News
RSS