BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 903

Turist på rømmen stjal bil - frontkolliderteTrafikken på Patong Hill stoppet opp i går kveld etter at en utenlandsk turist stjal en bil og frontkolliderte.

Patong-politiet ble tilkalt til ulykkesstedet, omtrent 100 meter forbi Chao Por Seua-tempelet ("Tigertempelet") på toppen av åsen, i går kveld.

Da politi og redningsmannskaper ankom stedet, fant de ut at en hvit Toyota registrert i Songkhla hadde frontkollidert med en svart Hyundai registrert på Phuket.

Den utenlandske turisten som hadde stjålet varebilen, og som ikke er navngitt i politirapportene, satt fastklemt i bilen. Han ble deretter fraktet til Patong sykehus.

Sjåføren av Hyundaihadde pådratt seg beinskader i sammenstøtet.

Eieren av den stjålne Toyotaen, sa at han hadde parkert med motoren i gang for å kjøpe durian foran PTT-bensinstasjonen på vei opp til Patong Hill. Den utenlandske mannen benyttet anledningen og stjal bilen og kjørte av gårde mot Patong.

Kollisjonen på Patong Hill lammet trafikken i begge retninger i mer enn en time.

Videre etterforskning viste at den samme utenlandske turisten tidligere hadde vært involvert i en annen ulykke. 

Lokale medier på Phuket melder at den samme turisten hadde overfalt en myanmarsk statsborger, en arbeider i nabolaget, noe som førte til at han ble arrestert og senere innlagt på sykehus.

Han klarte å rømme fra sykehuset, noe som førte til tyveriet av bilen og den påfølgende ulykken.

Myndighetene koordinerer med den aktuelle ambassaden angående den utenlandske turistens handlinger og gjennomfører en grundig etterforskning av hendelsene, opplyser politiet.

Kilde: The Phuket News

RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand