Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Nederlender lagde potensmidler i Pattaya



En nederlandsk mann er arrestert i Pattaya etter først å ha blitt tatt med en liten mengde ‘ice’ (krystallisert methamfetamin , men etter ransaking av leiligheten hans ble det funnet utstyr og kjemikalier til å produsere potensmidler, skriver avisen Thai Rath i dag.

Den mistenkte mannen (63) ble først arrestert med to pakker med 0,5 gram 'ice'.

Politiet ransaket deretter leiligheten hans i Pattaya sentrum og fant utstyr og kjemikalier til narkotikaproduksjon, inkludert en 5 kg tung gasskomfyr og en metallrist, en bolle i rustfritt stål, et reagensrør, fire liter væske i en plastbeholder, litt natriumhydroksid, noen Viagra-piller, digitale vekter, plastposer med glidelås, uinnpakket ‘gelégodteri’ lagret i pakker samt 120 euro og 56.500 baht i kontanter.

63 åringen innrømmet å ha brukt ‘ice’ som politiet fant på ham, og om utstyret som ble funnet i leiligheten hans, sa han at han eksperimenterte med å produsere potensmidler ved å blande og koke ulike stoffer etter en oppskrift han hadde fått tak i, men at han foreløpig ikke våget å gi den til noen.

Politiet i Pattaya beslagla alt utstyret for videre etterforskning av produksjon av potensmidler og narkotika.

Øverst: Nederlenderen i leiligheten sin, der det ble funnet utstyr og kjemikalier til produksjon av potensmidler. Foto: Thai Rath

Kilde: Thai Newsroom

RSS