Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Turister skadd i slåsskamp på Patong-hotell



I en slåsskamp mellom to turister fra Singapore og en sikkerhetsvakt på et hotell i Patong i går førte til at alle tre ble skadet og innlagt på sykehus.

Hendelsen fant sted på Patong Bay Residence Hotel, der de to turistene ifølge hotellets ledelse hadde forsøkt å unngå å sjekke ut da de forlot hotellet, noe som førte til at sikkerhetsvakten grep inn og den påfølgende trefningen oppsto.

Politiet ble varslet om bråket rundt kl. 04.45 i går. På fortauet utenfor hotellet fant de de to singaporeanske turistene 21 og 22 år gamle, sittende med blod i ansiktet og på klærne.

I nærheten satt sikkerhetsvakten Suphawut Chaladchalam, som også hadde pådratt seg skader.

Etter de første avhørene med politiet sa vakten at de to turistene hadde forsøkt å forlate hotellet uten å fullføre den obligatoriske utsjekkingsprosessen for å sikre at alle regninger var betalt.
Han forklarte at han grep inn og forsøkte å avlede den singaporske duoen, og rådet dem til å returnere til hotellet og fullføre den nødvendige prosessen for å sikre en korrekt utsjekking.

Vaktem hevdet imidlertid på sin side at en av singaporeanerne slo ham og knuste en flaske i ryggen på ham, før vaktem svarte med å gi duoen flere slag.

De tre ble tatt til Patong Hospital for å få behandling for skadene de hadde pådratt seg, mens politiet bekreftet at etterforskningen pågår for å finne ut nøyaktig hva som skjedde og om det vil bli reist tiltale mot noen.

Kilde: The Phuket News
RSS