Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Mindreårige solgte sex i Buri Ram



Seks mindreårige piker ble oppdaget under to razziaer på ulovlige karaokebarer i Buri Ram, ifølge politiets Anti Trafficking in Persons Division (ATPD).

Razziaene fant sted tirsdag kveld på barene Phop Rak og Muean Fan i Prakhon Chai-distriktet i den nordøstlige provinsen.

På Phop Rak fant politiet ofre for menneskehandel under 18 år som tilbød seksuelle tjenester. En av pikene var under 15 år.

På Muean Fan sa politiet at de ikke fant bevis på menneskehandel, men at de fant mindreårige som jobbet ulovlig som kassadamer eller barjenter.

En 36 år gammel kvinne, eieren av Phop Rak, og hennes laotiske ansatte ble tiltalt for menneskehandel med mindreårige under 15 år. De nektet i utgangspunktet for å ha gjort noe galt, opplyser politiet.

En 25 år gammel kvinne, eieren av Muean Fan, ble siktet for å drive et bordell og for å ha tvunget og oppmuntret mindreårige til å delta i ulovlige aktiviteter.

Øverst: Politiet avhører en mistenkt på en ulovlig karaokebar i Prakhon Chai-distriktet i Buri Ram tirsdag. (Foto: Wassayos Ngamkham)

RSS