Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Ferievikaren: Oppdag Thonburi - ‘hovedstaden’ i Bangkok



Oppdag de skjulte perlene i Thonburi i Bangkok! Bli med på et uforglemmelig døgn for å oppleve den rike kulturen og den livlige atmosfæren i dette historiske distriktet.

I denne videoen tas du med på en reise - med overnatting i et tradisjonelt kanalhus og hvor vi opplever sjarmen og autentisiteten i det lokale thailandske livet. Møt Ohm, var guide, som tar oss med på en fengslende båttur i området og avslører skjulte skatter og fascinerende historier underveis.

Gjør deg klar til å pirre smaksløkene dine mens vi nyter autentisk thailandsk mat og mingler med den vennlige lokalbefolkningen, og deler latter og historier over deilige måltider og forfriskende drinker. Thonburi byr på et kulinarisk eventyr uten like, fra travle markeder til rolige kafeer ved en kanal.

Men eventyret slutter ikke der! Vi besøker også noen av de mest fantastiske templene i området, blant annet det storslåtte Wat Paknam. Beundre den intrikate arkitekturen, nyt den fredelige atmosfæren og lær om den rike historien og den kulturelle betydningen av disse hellige stedene.

Enten du er en erfaren reisende eller en oppdagelsesreisende i lenestolen, lover denne reisebloggen å inspirere og glede deg, og gir deg et glimt av den fortryllende skjønnheten i Thonburi i Bangkok.

Så len deg tilbake, slapp av og la eventyret begynne - for Thainytts ferievikar har ikke ferie!! 

RSS