Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Vietnams ambassade samarbeider i etterforskningen



Den vietnamesiske ambassaden i Thailand vil samarbeide tett med thailandske myndigheter under hele etterforskningen av dødsfallet til seks utenlandske statsborgere, inkludert fire vietnamesere, som ble funnet døde på et femstjerners hotell i Bangkok i går.

Vietnams ambassadør i Bangkok, Pham Viet Hung, sa at ambassaden vil støtte familiene til de drepte vietnameserne. Ambassaden vil samarbeide for å sikre en rask og effektiv etterforskning, ifølge Vietnam Plus online.

Seks utenlandske statsborgere, inkludert fire vietnamesere, ble funnet døde på hotellet i Pathum Wan-distriktet i Bangkok.

Ambassadøren sier at at ambassaden samarbeider tett med thailandske myndigheter og relevante enheter i det vietnamesiske utenriksdepartementet for å identifisere ofrene, gi nødvendig støtte til familiene deres og iverksette nødvendige tiltak for å beskytte innbyggerne. Ambassadøren og hans stab besøkte hotellet i går kveld for å se situasjonen på nært hold.

Han sa at ambassaden vil samarbeide med Vietnams immigrasjonsavdeling for å verifisere identiteten til de fire vietnamesiske ofrene basert på passinformasjon.

– Når det er bekreftet, vil de varsle familiene deres og hjelpe dem med å fullføre de nødvendige prosedyrene for å repatriere levningene så snart thailandske myndigheter frigir dem, sier han.

Kilde: Thai PBS
RSS