Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Skulle bare skifte dekk: Påkjørt og drept av lastebil



En mann som skulle skifte dekk etter puxngterung på pickupen på Bang Na-Chonburi-ekspressveien på vei til Bangkok, ble påkjørt og drept av en lastebil søndag formiddag. Mannen omkom på på stedet, melder Amarin TV.

Politiet rykket ut til ulykkesstedet sammen med en ambulanse fra Bang Pakong sykehus og redningsmannskaper fra Bang Pakong redningsenhet.

Ved siden av motorveien sto en hvit pickup med punktert bakdekk og dekkskifteverktøy spredt utover, mens den omkomne, en 31 åring, som hadde pådratt seg kraniebrudd, lå foran bilen.

Like ved sto den sekshjulede lastebilen som hadde kjørt på ham, og sjåføren (32) som ventet på politiet, fortalte at han var på vei til Bangkok, men at han ikke så at mannen skiftet dekk, noe som førte til at han ble påkjørt og slengt forover.

31 åringens mor (62), sier at sønnen kjørte familien til Nakhon Pathom for å besøke slektninger, og bare fem minutter etter at de kom ut på motorveien, sprakk bakdekket.

Uten å ringe politiet parkerte sønnen pickupen og starte med å skifte dekk, mens mannen hennes vinket til forbipasserende biler bakfra.

Like etter hørte hun en høy lyd, og da hun gikk av for å se etter, fant hun sønnen død.

Politiet vil avhøre begge parter i detalj igjen før de kan konkludere med hva som faktisk skjedde.

Øverst: Ulykkesstedet på motorveien Bang Na-Chonburi, der en mann som skulle skifte dekk, ble påkjørt og drept av en lastebilsjåfør. Bilder: Amarin TV

Kilde: Thai Newsroom







RSS