Stacks Image 919

Stor oppgradering av fortauene i Hua Hin



Prachuap Khiri Khan har kunngjort oppgraderinger av fortau, veiskuldre, trafikkøyer og forbindelsesveier i Hua Hin, som en del av et infrastrukturutviklingsprosjekt som tar sikte på å forbedre tilgangen til lokale turistattraksjoner.

Kunngjøringen, som ble offentliggjort av Hua Hin kommune onsdag, beskriver at arbeidet vil dekke den vestgående siden av Highway 4, fra Mowanna pork shop på hjørnet av Soi 68 til rett før Nong Kae-overgangen, melder Hua Hin Today

Ifølge veidistriktet vil prosjektet fokusere på å utbedre deler av motorvei 4, fra kilometermarkering 216+800 til 221+200, utelukkende på den vestgående ruten i Hua Hin-distriktet i Prachuap Khiri Khan-provinsen.

Prosjektet omfatter reparasjon og oppgradering av fortau, veiskuldre og forbindelsesveier for å forbedre fremkommeligheten for innbyggere og turister.

Arbeidet er en del av planene om å legge til rette for turisme og sikre tryggere og mer tilgjengelig infrastruktur for både besøkende og lokalbefolkningen.

Anleggsarbeidet forventes å pågå frem til 23. mars 2025.

Myndighetene ber publikum om tålmodighet under arbeidet, og beklager eventuelle ulemper som følge av de midlertidige forstyrrelsene.

Kilde: Hua Hin Today
RSS 


Slik ser du norsk TV i Thailand