Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Skolebussjåfør anklaget for overgrep mot 13 åring



En thailandsk skolebussjåfør anklages for å ha forgrepet seg seksuelt på en tenåringsjente

En mor anmeldte i går en skolebussjåfør som angivelig skal ha forgrepet seg seksuelt hennes 13 år gamle datter. Den anklagede sjåføren nekter for anklagene.

Ifølge moren skal overgrepet ha skjedd mot 13 åringen manda i forrige uke da hun var på vei med skolebussen til skolen i Isaan-provinsen Udon Thani.

13 åringens skole var siste stopp, og hun måtte derfor sitte alene i bussen sammen med skolebussjåføren (58). Hun satt ved siden av føreren foran i minibussen. Mens de ventet ved et trafikklys, skal skolebussjåføren ha stukket venstre hånd inn under uniformsskjorten hennes og befølt henne på brystene.

Hun ble sjokkert, sier moren og jenta skal ha sagt han ikke måtte gjøre dette mot henne, hvorpå hun begynte å gråte. Hun gråt helt til hun kom til skolen. Da de kom til skolen og gikk ut av bussen, ba bussjåføren henne om ikke å fortelle det til moren eller læreren.

Bussjåføren skal ha oppsøkt moren og innrømmet hendelsen og ville gi en slags kompensasjon til mor og datter, men de skal ha avvist dette. Moren er fast bestemt på at sjåføren skal straffes for sin handling.

Bussjåføren avviser anklagene og hevdet at han ikke hadde forgrepet seg seksuelt på jenta, og mener moren overdriver historien overfor offentligheten og myndighetene. Han sier at han ennå ikke hadde møtt opp til politiavhør fordi han ikke hadde gjort noe galt og har ikke blitt innkalt.

Kilde: The Thaiger
RSS