Italiensk turist fikk tilbake sine eiendelerEn 60 år gammel italiensk turist glemte, etter å ha spist på et enkelt serveringssted nær en jernbanestasjon i sørlige Thailand, sin veske inneholdende bl.annet pass, penger, bankbok og  flere kredittkort. Den ærlige finneren sørget for en uforglemmelig dag for turisten.

Spisestedets eier (kvinne 71) oppdaget den gjenglemte vesken, men fryktet at det var en bombe. Men med datterens hjelp fikk de sjekket innholdet. Da gjesten ikke kom tilbake, og de ikke klarte å spore han opp, henvendte hun seg til politistasjonen. 

Med politiets hjelp dukket en panikkslagen og blek turist på stasjonen, men lyste opp med et strålende smil da han så matstedets vertinne med veska. Det ble bekreftet at ingen ting manglet, og turisten takket damen med 1000 baht og priste det thailandske folk for deres ærlighet.

Det må bemerkes at det i mappen var euro- og dollarsedler til en verdi på omlag 20.000 baht, en en bankbok til en thailandsk bank med en million baht innestående.

(we) Kilde: ThaiRathRSS Feed