Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Thailandsk husholderske arvet 100 mill. baht og tre katter fra fransk kvinne på Koh Samui



Etter at en fransk forretningskvinne (59), som bodde i en luksuriøs villa på Koh Samui tok sitt eget liv arvet hennes thailandske husholderske 100 millioner baht og tre katter til sin.

Den thailandske husholdersken sa at hun hadde kjent madame Catherine i over 17 år. Hun ble introdusert for madame Catherine av en venn, og begynte å jobbe som husholderske i hennes utleiebolig. Madame Catherine utvidet deretter virksomheten sin fra utleieboliger til et feriested og villaer, og Pa Tim fortsatte å jobbe for henne gjennom hele karrieren. Hun fikk en lønn på 22.000 baht i måneden, skiver KhaoSod English.

Før hendelsen inntraff, søndag, gikk Pa Tim for å gjøre rent i huset som vanlig. I løpet av ettermiddagen informerte hun madame Catherine om at hun hadde tenkt å ta permisjon for å dra til tempelet, siden det var hennes bursdag. Madame Catherine ga henne lov og sa gratulerte hennes med dagen.

Neste dag ringte bassengvaskeren til Pa Tim og fortalte at madame Catherine lå på bakken ved siden av bassenget, dekket av blod. Pa Tim sa at hun ble så sjokkert at hun skyndte seg til huset. Da hun kom dit, fant hun ut at sjefen hennes hadde dødd av et skuddsår i tinningen.

Etter å ha sjekket LINE-meldingene sine fant Pa Tim en melding fra Madame Catherine om at det lå et avskjedsbrev i safeen. Hun og Madame Catherines venninne åpnet safen og leste brevet sammen.

Det begynner med ordene "Au revoir" eller "Farvel", og det står: "Min reise slutter her. Jeg tror oppriktig at du er en person med integritet. Derfor etterlater jeg deg safen min.  Jeg ønsker å bli kremert og asken min spredt i Saparot, hvis det er mulig."

I brevet sto det at madame Catherine testamenterte villaen sin, sammen med den omkringliggende tomten, ytterligere to mål tomt, biler, smykker, ringer, diamanter som var lagret i safen, og alle kontanter i banken til Pa Tim.

Hun skulle også gi to andre villaer til Vincent, madame Catherines eksmann. I tillegg ba den franske kvinnen om at Pa Tim skulle ta seg av de tre elskede kattene hennes.

Den thailandske husholdersken, som har fire barn, sier at madame Catherine hadde overført hele lønnen hennes, internettavgifter, vann- og strømregninger før hun døde. Hun hadde også overført 500.000 baht til Pa Tim for å dekke begravelsen. Pa Tim lovte å holde en ordentlig begravelse og aldri glemme madame Catherines godhet.

Hun vet fortsatt ikke hva hun skal gjøre med villaen, men hun er sikker på at hun ikke kommer til å selge den. Det gjelder også luksusbilene som madame Catherine etterlot henne, selv om hun ikke kan kjøre bil.

Pa Tim tror at madame Catherines beslutning om å forlate denne verdenen kan skyldes stress på grunn av sykdommen. Hun hadde hemoroider som etter hvert utviklet seg til kreft.

Kilde: KhaoSod English
RSS