Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Pattaya lanserer «City Live CCTV»



Pattaya tar et viktig skritt i retning av å forbedre byens trafikkstyring med «Pattaya City Live CCTV»-systemet, som er utviklet for å løse trafikale og relaterte problemer i den raskt voksende turistbyen.

Det nye systemet består av over 200 sanntids CCTV-kameraer som er installert over hele Pattaya, slik at innbyggere og turister kan overvåke trafikkforhold, nedbør og potensielle oversvømmelser, skiver Pattaya Mail.

Brukerne kan enkelt få tilgang til disse liveoppdateringene via LINE-appen, som gir viktig informasjon om de aktuelle forholdene.

Pattayas nye «City Live CCTV»-system tilbyr sanntidsoppdateringer om trafikk- og værforhold.

Byen understreket viktigheten av initiativet, og sierat det vil gjøre det lettere å reise og forbedre den generelle opplevelsen for besøkende.

– Dette systemet er avgjørende for å sikre smidigere mobilitet i Pattaya, spesielt ettersom byen vår fortsetter å vokse og ønsker flere turister velkommen, sier byens ordfører.

«Pattaya City Live CCTV"-systemet gjenspeiler Pattayas kontinuerlige forpliktelse til å håndtere urbane utfordringer og samtidig imøtekomme behovene til både innbyggere og besøkende. 

Innbyggere og turister kan sjekke vær- og trafikkforhold i sanntid ved å klikke på lenken: Pattaya Live CCTV.

Kilde: Pattaya Mail
RSS