Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

To tenåringsjenter druknet i Sri Racha-reservoaret



I går morges druknet to jenter på 16 og 17 år etter en kanovelt i Pong Din Dam-reservoaret i Sri Racha.

Jentene ble meldt savnet rundt kl. 07.30, noe som førte til en umiddelbar leteaksjon. Redningsdykkere, sammen med fortvilte familiemedlemmer og venner, samlet seg ved reservoaret og ba bønner og røkelse til Phra Mae Thorani (jordens gudinne) for at jentene skulle komme trygt tilbake.

Etter over tre timer fant redningsmannskapene de to jentene omkommet på bunnen av reservoaret. De ble brakt i land til de tilstedeværendes overveldende sorg. En første undersøkelse viste ingen tegn på fysiske skader, og likene ble sendt til Laem Chabang sykehus for videre undersøkelser.

Foreløpige undersøkelser tyder på at jentene hadde overtalt to gutter til å ta de med ut på reservoaret i en kano for å nyte utsikten og ta bilder.

Kanoen kantret sannsynligvis på grunn av jentenes manglende erfaring med å padle, kombinert med at de ikke kunne svømme.

Til tross for at venner og landsbyboere befant seg i nærheten, var det ingen som klarte å nå frem til dem i tide.

Lokale myndigheter har siden advart publikum om farene ved vannaktiviteter i regntiden, og understreker den økte risikoen på grunn av dypt vann. 

De mistenker at jentene, som manglet båterfaring, kan ha forsøkt å svømme til land, men at de bukket under for utmattelse og druknet.

Kilde: Pattaya Mail
RSS