Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Fem arrestert i Pattaya for overfall og forsøk på menneskehandel



En 22 år gammel kvinne, identifisert som Miss A (alias), la 22. juni ut en video på sosiale medier der hun sa at hun ble overfalt av en transkjønnet kvinne og medsammensvorne utenfor et studenthjem.

Overfallspersonene skal ha forsøkt å tvinge henne til prostitusjon for å gjøre opp for en gjeld hun hadde garantert for. Politiet hadde allerede aktivt forfulgt de mistenkte etter de første rapportene om hendelsen.

Den 27. juni førte en politiet en aksjon mot en tatoveringsstudio i Soi Rungland i Sør-Pattaya. Operasjonen resulterte i at fem mistenkte ble pågrepet, og alle var navngitt i arrestordrer utstedt av provinsdomstolen i Pattaya.

De mistenkte ble arrestert mens de drev med spillvirksomhet på stedet, og ble deretter tatt med til Pattaya City politistasjon for avhør.

Under avhørene tilsto noen av de mistenkte anklagene mot dem, mens andre nektet for å ha vært involvert i visse aspekter av hendelsen.

Etterforskningen pågår mens myndighetene samler flere detaljer rundt overfallet og det påståtte forsøket på menneskehandel.

Kilde: Pattaya Mail
RSS