Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Regnbuegangfeltene forårsaket mange mc-ulykker



Phuket maler over regnbuegangfeltene som ble laget i forbindelse med Pride-måneden i juni, fordi den ekstra bredden og den glatte malingen førte til flere motorsykkelulykker.

Fotgjengerovergangene ble malt i Chartered Bank-krysset i Phuket by. De vil bli erstattet av konvensjonelle rød-hvite fotgjengeroverganger, sier varaordfører Prasit Sinsaowapak.

Prosessen vil begynne fra Phangnga Road-siden, og det vil bli nødvendig med en gravemaskin for å grave opp det fargede fortauet. Ny asfalt vil bli lagt på før malingen. Arbeidet vil foregå om natten, og det vil ta fire dager å ferdigstille alle fire fotgjengerovergangene, sier han.

Motorsyklister har blitt advart mot å kjøre under anleggsarbeidet, spesielt når det regner.

Regnbuegangfeltene ble malt for å dekorere krysset i forbindelse med Discover Phuket Pride 2024-arrangementet som ble avholdt 29. juni. Fotgjengerovergangene ble en turistattraksjon i løpet av måneden, men ble senere kritisert etter å ha forårsaket flere motorsykkelulykker i regnvær.

Phuket, Chiang Mai og Khon Kaen konkurrerer om å bli Thailands representant i kampen om å være vertskap for InterPride World Conference, et stort globalt LHBTQ+-arrangement, i 2025.

Thailand Convention and Exhibition Bureau (TCEB) skal etter planen kunngjøre sin beslutning på fredag.

Øverst: Regnbuegangfeltene i Phuket sentrum ble laget for å markere Discover Phuket Pride 2024-festivalen. Nå fjernes de. (Foto: Achadthaya Chuenniran)

Kilde: Bangkok Post


RSS