Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

30 åring pågrepet for naskeri på vaskeri



Patong-politiet på Phuket har pågrepet en 30 åringen for naskeri på et populært vaskeri i Patong.

Politiet bekrefter at en 30 åring fra Songkhla-provinsen, som hadde tilhold i nærheten av Q Speed Wash & Dry-vaskeriet på Nanai road i Patong ble arrestert i fredag ettermiddag.

Arrestordren som er utstedt mot 30 åringen omfatter blant annet følgende lovbrudd: "Ta andres eiendom, bruke et kjøretøy for å begå et lovbrudd eller ta med seg eiendom eller for å unnslippe arrestasjon, fysisk angrep på en annen person slik at vedkommende lider fysisk eller psykisk skade."

Politiet bekreftet at mannen hadde stjålet flere gjenstander fra vaskeriet, blant annet klær og en veske.

De gikk imidlertid ikke nærmere inn på spesifikke siktelser i forhold til det fysiske overgrepet, ifølge rapporter fra Phuket Info Centers Facebook-side.

På spørsmål om hvorfor han begikk lovbruddet, siterer politiet mannens forklaring at han var arbeidsledig og ute av stand til å betale husleie for hybelen har leier, og at han derfor bestemte seg for å rappe salgbare ting for å betale for seg.

Ytterligere rettslige skritt vil bli tatt mot den blakke 30 åringen, bekrefter en offisiell kilde, selv om det ikke på det nåværende tidspunkt ikke forelå noen spesifikke detaljer.

Kilde: The Phuket News

RSS