Stacks Image 903

Mistenkt for tønnedrap arrestert i Sør-Korea



En av tre mistenkte for drapet på en mann som ble stappet ned i en betongfylt tønne i Chon Buri, er pågrepet i Sør-Korea.

Mannen i 20-årene ble arrestert i sitt hjem sitt søndag kveld i Gyeongnam-provinsen, meldte nyhetsbyrået Yonhap mandag, med henvisning til Gyeongnam Provincial Police Agency, skiver Bangkok Post.

– Detaljer om saken kan ikke offentliggjøres ettersom den for øyeblikket er under etterforskning, ble en sier polititjenestemann.

Den arresterte er en av de tre mistenkte i drapet på til en mann som ble funnet i en stor plastbeholder som var dumpet i Map Prachan-reservoaret i Chon Buri. Tønnen var også fylt med betong og ble funnet av dykkere som gjennomsøkte reservoarbunnen lørdag kveld. Reservoaret ligger ikke langt fra Pattaya.

Offeret antas å være en navngitt 34 åring, som har vært meldt savnet siden 3. mai, da han angivelig ble bortført av tre koreanere.

Politiet jobber fortsatt med å bekrefte offerets identitet.

Kilder i politiet sa søndag at alle de tre mistenkte hadde forlatt Thailand. En av de returnerte til Sør-Korea. En annen hadde reist ulovlig inn i Myanmar, og den tredje til Kambodsja.

Gyeongnam-provinsen ligger sørøst i Sør-Korea. Hovedstaden er Changwon.

Øverst: Dykkere og politi med plasttønnen som ble funnet med liket av en drept mann etter at den ble hentet opp fra Map Prachan-reservoaret i Bang Lamung-distriktet i Chon Buri lørdag (Foto: Chaiyot Pupattanapong).

Kilde: Bangkok Post
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand