Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Drapsetterlyst servitør i Pattaya tok sitt eget liv etter pistoltrussel



En servitør skjøt seg selv til døde sent lørdag kveld etter at en noen mc-taxiførere ville smakke med ham etter at servitøren tidligere hadde truet med å skyte en av dem.

Den avdøde mannen (39) jobbet som servitør på et utested på Pattaya Sai 3 Road. Han skjøt seg selv i høyre tinning med pistol i nærheten av arbeidsplassen sin ved 23-tiden lørdag kveld.

Noen timer tidligere hadde servitøren siktet på seg selv med pistolen og nektet å overgi seg etter anmodning fra politiet i Pattaya. Lokalbefolkningen og turister ble evakuert fra området for sikkerhets skyld.

Hendelsen skjedde etter at en 20 år gammel mc-taxifører kontaktet politiet over at servitøren hadde siktet på ham med en pistol i området rundt klokken 05.00 lørdag morgen. Han rapporterte hendelsen til politiet i Pattaya.

Lørdag kveld dro servitøren tilbake til sin arbeidsplass. Mc-taxiføreres kolleger henvendte seg til ham for å rydde opp i situasjonen, men 39 åringen trakk pistolen og begynte å gå rundt i nabolaget.

Politiet skal ha ringt 39 åringen som skal sagt at han var stresset fordi han var etterlyst for drap og drapsforsøk i sin hjemprovins Ratchaburi for ti år siden. Mannen tok deretter sitt eget liv.

Øverst: En politibetjent forhandler med servitøren et øyeblikk før sistnevnte skjøt seg selv i Pattaya sent lørdag kveld. (Foto: Chaiyot Pupattanapong)

Kilde: Bangkok Post

RSS