Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Cha-Am Beach er full av turister tross TikTok-påstander



Nylige rapporter fra lokale myndigheter motviser påtrandene i en viral TikTok-video som hevdet at Cha-Am Beach er øde og uten turister.

Videoen, som ble lagt ut av brukeren "tetee1217", viste tomme strandstoler og en stille strandlinje, noe som utløste utbredt bekymring og spekulasjoner om turisttilstanden i området.

Videoen, som raskt fikk stor oppmerksomhet på sosiale medier og ble dekket av thailandske medier, viste Cha-am Beach på en tilsynelatende stille søndag.

Brukeren uttrykte sjokk over den tomme stranda, noe som fikk mange seere til å spekulere i årsakene til den tilsynelatende mangelen på besøkende.

I løpet av helgen ble en noe anen virkelighet avslørt. I går besøkte. Saksira Phuak-am, sjef for turistpolitiet, sammen med lokale tjenestemenn og representanter for næringslivet, Cha-am Beach for å vurdere situasjonen.

De fant ut at videoen var tatt sent på ettermiddagen, på et tidspunkt da strandstolene var i ferd med å pakkes bort, noe som ga inntrykk av en øde strand.

Og det var ikke måte på hvilken reaksjon videoen skapte: Såvel Anatchai Kontong, inspektør for turistpoliti 2, divisjon 1, turistpolitidivisjon 3, rapporterte at inspeksjonsteamet, inkludert Cha-am-politiet, Phetchaburi-provinsens turist- og sportskontor og den thailandske hotellforeningen, bekreftet at stranden faktisk var godt besøkt, spesielt ved det nordlige utsiktspunktet.

Sripet Inphantang, varaordfører i Cha-am kommune, uttalte at stranden vanligvis har en jevn strøm av turister og skolegrupper.

Han forsikret at påstandene om at Cha-am-stranden skulle være øde, var ubegrunnet.

– Spesielt i helgene er det mange turister som besøker stranden, og de lokale forretningene har jevnlig besøk. Hoteller og overnattingssteder er ofte fullbooket, legger Sripet til.

Også de lokale næringsdrivende bekrefter den kontinuerlige tilstrømningen av turister, og uttrykker tilfredshet med tingenes tilstand.

Anatchai bemerket at turistene har vært fornøyde med tjenestene og den generelle bekvemmeligheten og sikkerheten i området, noe som ytterligere avkrefter den villedende fremstillingen i den virale videoen.

Myndighetene og lokale tjenestemenn inviterer publikum til å besøke Cha-am Beach for å oppleve den livlige atmosfæren på første hånd, og gjentar at området fortsatt er et populært reisemål for både turister og lokalbefolkningen.

Kilde: Hua Hin Today


RSS