Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Pattaya rydder etter stormen



Pattaya ble utpekt som en høyrisikosone på grunn av det kontinuerlige regnværet i går, som førte til alvorlig stranderosjon og blokkerte dreneringssystemer med søppel som ble skylt inn fra havet.

Det vedvarende regnværet forverret situasjonen, noe som resulterte i omfattende oversvømmelser og betydelige utfordringer for infrastrukturen.

Som svar på ettervirkningene av uværet har mannskaper vært aktivt involvert i å rydde opp på stranden.

De har fokusert på å fjerne søppel og rusk fra strandlinjen for å sikre renhold og redusere påvirkningen på de lokale økosystemene.

Frivillige team fortsetter oppryddingsarbeidet i Pattaya og fjerner søppel fra Soi Khao Noi, Soi Bongkot, Soi Nong Yai og Soi Sukhumvit-Pattaya 46/3, etter at kraftig regnvær har etterlatt seg søppel over hele byen.

Midt i det pågående regnværet har de dedikerte «Orange Knights» fortsatt sitt utrettelige oppryddingsarbeid.

Den frivillige gruppen har jobbet for å sørge for at stranden og områdene rundt blir ryddet. De har ikke bare ryddet på stranden, men også i områder som Soi Khao Noi, Soi Bongkot, Soi Nong Yai og Soi Sukhumvit-Pattaya 46/3, der de har ryddet bort søppel etter morgenens regnvær.

Øverst: «Orange Knights» rydder flittig søppel fra stranden etter de nylige stormene, med mål om å gjenopprette strandlinjen og beskytte lokale økosystemer.

Kilde: Pattaya Mail


RSS