Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

«Høytflyvende» pytonslange overlevde elektrisk brann



Etter å ha mottatt en melding om et branntilløp på en høyspentstolpe i morgentimene i går, rykket nødetatene ut til Soi Buakhao 15 i Pattaya sentrum. Der oppdaget de en gigantisk pytonslange utilsiktet hadde utløst en brann i strømkablene, noe som førte til en dramatisk og farlig situasjon.

På stedet ble nødetatene møtt av et skremmende og potensielt katastrofalt syn - en ruvende brann ledsaget av tykke røykskyer som veltet opp fra høyspentmasten. Brannen utgjorde en alvorlig trussel mot nærliggende boligeiendommer, noe som gjorde det nødvendig med en rask og koordinert innsats for å bekjempe brannen.

Brannmannskapene satte inn kjemikalieslanger og skumslukkere og kjempet en nådeløs kamp mot de voldsomme flammene. Innsatsen ga resultater da de fikk kontroll over brannen i løpet av en intens kamp som varte i ca. 20 minutter. Den raske innsatsen forhindret at brannen spredte seg ytterligere, noe som avverget potensialet for mer omfattende skader og sørget for sikkerheten i området rundt.

Under den påfølgende inspeksjonen av høyspentstolpen gjorde brannmannskapene imidlertid en oppsiktsvekkende oppdagelse. Der fant de nemlig en stor pytonslange som ble anslått til å veie rundt 15 kilo og være ca. 3 meter lang.

Slangen hadde synlige skader og brannsår langs kroppen, noe som var tydelige tegn på at den hadde kommet i kontakt med de elektriske komponentene og fått elektrisk støt. Bemerkelsesverdig nok var pytonormen fortsatt ved bevissthet og hadde falt ned på bakken.

Det viste seg at den enorme pytonslangen hadde ålt opp på toppen av høyspentstolpen og uvitende utløst en gnist da den kom i kontakt med de elektriske komponentene.

Slangen fanget og fikk medisinsk behandling av brannskadene. Deretter sørget de for at den skadde pytonormen ble transportert til et dyresykehus, der den fikk videre behandling og rehabilitering.

Kilde: Pattaya Mail
RSS