Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Kontor bombet og brent i det sørlige Thailand



Rundt 20 bevæpnede menn tok fire tjenestemenn som gisler, stjal skytevåpen og bombet og satte fyr på fire bygninger på kontoret til Hala Bala Wildlife Sanctuary lørdag kveld i den sydlige provinsen Narathiwat.

Attapon Charoenchansa, i avdelingen for nasjonalparker, dyreliv og plantevern, sier at fire tjenestemenn ble tatt til fange i boligkvarteret sitt, mens de svartkledde og tungt bevæpnede angriperne, med tildekkede ansikter, bombet og satte fyr på reservatets kontorkompleks.

Angrepet varte i omtrent 50 minutter. Noen av de ansatte klarte å flykte fra åstedet og tok seg til en landsby i nærheten for å tilkalle hjelp.

Tjenestemennene fant ut at et våpenskap på senterets kontor var knust, og at alle våpnene var forsvunnet. En av de ødelagte bygningene er en turistbungalow.

Ifølge Crime Suppression Division fant angrepet sted på kontoret i Loh Jut rundt kl. 17.45 lørdag, og rundt 10 våpen ble tatt. Tegjeringskjøretøy på parkeringsplassen ble også brent.

Lokalbefolkningen sa at det var det første angrepet på kontoret på 30 år. Reservatet fungerte som et læringssenter om livet til hornfugler.

Øverst: Et kontor ved Hala Bala Wildlife Sanctuary i Waeng-distriktet i Narathiwat står i flammer lørdag kveld. (Foto: Divisjon for kriminalitetsbekjempelse)

Kilde: Bangkok Post

RSS