Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Omkom i fall fra høyhus i Sør-Pattaya



En laotisk mann mistet livet i et fatalt fall fra et 16-etasjers leilighetskompleks på Thappraya Road i Sør-Pattaya natt til i dag.

Den 25 år gamle laotisk statsborgeren ble oppdaget etter at han falt fra 12. etasje, traff grener på vei ned og slo hodet i betongkanten.

Ifølge et vitne (32) hørte hun skrik mens hun oppholdt seg på den andre siden av gaten og så en mann sitte med beina dinglende fra balkongen i 12. etasje. Hun ble skremt og varslet sikkerhetsvakten, men et øyeblikk senere falt mannen i bakken.

Den avdødes kjæreste, fortalte at de hadde besøkt en nattklubb i Pattaya tidligere på kvelden. De hadde kranglet, noe som førte til at kjæresten forlot stedet tidlig fordi han var opprørt. Hun forsøkte å ringe ham etterpå, men fikk ikke noe svar. Senere varslet sikkerhetsvakten ham om at noen satt på balkongen deres.

Politiet gjennomførte en etterforskning på åstedet, og koordinerte med kriminalteknikere fra region 2 i Chonburi-provinsen for å samle bevis. Kroppen vil bli obdusert for å fastslå den nøyaktige dødsårsaken.

Kilde: Pattaya Mail
RSS